JONGENS-SPEELGOED.NL
   De goedkope online merken speelgoed-shop.
Speelgoed, altijd superlaag geprijsd!

onderdeel van Remiko Handelsonderneming
    onze vermelding op www.keurmerk.info
  HOME | Voorwaarden | Veelgestelde vragen | Winkelwagentje
   onze merken: BRUDER | SIKU | ROLLYTOYS | KIDSGLOBE | THEO KLEIN | HOUTEN SPEELGOED
   Bruder categoriën: Vrachtwagens | Tractoren | Landbouw accessoires | Grondverzet & wegenbouw | Speelfiguren | Roadmax

Bruder Profi-serie vrachtwagens en transport

De Bruder profi-serie, bij Jongens-speelgoed.nl voor de laagste prijs, bestaat uit uiterst fraai afgewerkte speelgoedmodellen op schaal 1:16. Door de jarenlange ervaring van Bruder kunnen de kinderen optimaal genieten van en spelen met deze oerdegelijke vrachtwagens en modellen. Goed uit te breiden met speelfiguren en accessoires uit de Bruder B World serie.
   

Bruder speelgoed vrachtwagens algemen

De speelgoed vrachtwagens van Bruder worden gekenmerkt door hun sprekende overeenkomsten met de echte vrachtwagen modellen. Verder zijn ze uitgerust met diverse echt werkende opties zoals werkende hijskraan, echt draaiende betonmolen, laadbakken die geopend kunnen worden of werkende kiepbak. De vrachtwagens zijn allen voorzien van trekhaak en bij de Scania, MAN en Mercedes modellen wordt er een frontmontage bevestiging bijgeleverd, waarmee ook accessoires zoals een sneeuwschuif aan de voorzijde gemonteerd kunnen worden. De Bruder vrachtwagens zijn verder voorzien van een zacht-kunststof wielen met profiel. Door de standaard afmetingen (schaal 1:16) zijn ze goed met elkaar en ook met de landbouw en wegenbouw Bruder speelgoed artikelen. Verder is het mogelijk om de vrachtwagens uit te breiden met een licht en geluidsmodule, welke in het cabinedak geplaatst kan worden.

MAN vrachtwagens

In de categorie vrachtwagens nemen de MAN trucks een zeer prominente plaats in met zowel de wat oudere TGA modellen en de nieuwe (2017) MAN TGS modellen. Zo zijn er MAN TGA vrachtwagens in de volgende uitvoeringen: veevervoer vrachtwagen, betonwagen / betonmolen, takelwagel met jeep, kiepwagen met shovel of graafmachine, vuilnisauto (de vuilniswagens van MAN wordt in diverse modellen en kleuren verkocht. Tevens zijn er zowel zijladers als achterladers, dus voor elk wat wils), zandauto. Tevens is er in het thema brandweer zowel een hijskraanwagen als een ladderwagen met spuit. Ook een bomentransport vrachtwagen ontbreekt niet en het topmodel is de MAN dieplader met shovel. Van de MAN TGA vrachtwagens kan de cabine gekanteld worden zodat er een blik geworpen kan worden op het motorblok. In de MAN TGS serie (nieuw vanaf 2017) treft u een betonwagen, vuilniswagen, kiepwagen en hijskraan aan. De TGS serie is tevens voorzien van cabine deuren welke open kunnen zodat de Bruder speelfiguren in de cabine geplaatst kunnen worden voor nog realistischer speelplezier.

Mack vrachtwagens / stoere trucks

Voor de echt stoere vrachtwagen modellen moet u bij de Mack trucks zijn. Deze MACK vrachtwagens zijn waarheidsgetrouwe modellen afgeleid van de zeer stoere en robuuste Amerikaanse vrachtwagens. Ze zijn voorzien van de bekende lange Amerikaanse neus en zijn zeer gedetaileerd uitgevoerd met veel verchroomde details. De motorkap van deze vrachtwagens kan geopend worden om een blik te werpen op de motor van deze harde werkmachines. De Bruder MACK vrachtwagens zijn er in de volgende uitvoeringen: vuilnisauto, dieplader met shovel, betonwagen, kiepauto (twee modellen, waaronder een vrachtwagen met halfpipe kiepbak), hijskraan (uitgeklapt wel 1,3 meter hoog! Verder mag uiteraard de brandweer ladderwagen niet ontbreken net als de bomentransporter en hijskraan. Ook zijn de MACKs standaard voorzien van cabinedeuren welke open kunnen zodat de Bruder Bworld speelfiguren in de cabine plaats kunnen nemen.
Mercedes vrachtwagen
Van Mercedes heefd Bruder twee hoofdmodellen: de kleine Bruder vrachtwagens van de Mercedes Sprinter serie, waarin een paardentransporter, een brandweerwagen met draailadder, een DHL pakketbezorger met heftruck en pallets en een takelwagen. Verder heeft Bruder ook de Mercedes Arocs vrachtwagens, stoere modellen met onder andere een Mercedes Arocs met afrolcontainer, een kiepwagen met halfpipe kiepbak, een bouwvrachtwagen met kraan, een betonmixer, een hijskraanwagen en een winterdienst vrachtwagen met zoutstrooier. Ook deze vrachtwagens zijn standaard voorzien van diverse leuke opties en ook van deze modellen kunnen de cabine deuren geopend worden zodat de Bruder Bworld speelfiguren in de cabine plaats kunnen nemen.
© Remiko 2017